De Schout Installatietechniek  

Water - Gas - Verwarming - Sanitair

Water

Voor een goed eindresultaat is het belangrijk dat u de werkzaamheden laat uitvoeren door een gekwalificeerde loodgieter. De Schout installatietechniek beschikt over de benodigde diploma's en mag zich hierdoor erkend installateur noemen. Dan weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan! Uiteraard werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen, dat garant staat voor een goed werkende waterinstallatie.  Tijdens aanleg wordt er ook veel aandacht besteed aan het voorkomen van legionella.

Wij kunnen uw complete installatie verzorgen waterleidingen en riolering. Denk hierbij aan zowel reparatie, renovatie, als bij nieuwbouw van een woning. Naast de meer authentieke materialen, zoals koper voor de waterleiding maken wij ook gebruik van moderne kunststof leidingsystemen. 

Naast de moderne persverbindingstechnieken, beschikt De Schout installatietechniek ook nog over de traditionele soldeer techniek.

Ook kunt u bij ons terecht voor het kleinere werk zoals het plaatsen van een buitenkraan, plaatsen van (close-in)boilers, cookers of het vervangen van wastafel,- douche,- of keukenkraan.

Mocht u last hebben van lekkage kunnen wij u helpen met het opsporen van het probleem en het repareren hiervan.