De Schout Installatietechniek  

Water - Gas - Verwarming - Sanitair

Verwarming

De Schout Installatietechniek staat garant voor een comfortabele temperatuur in huis. 
Of u nu kiest voor een nieuwe HR-ketel, nieuwe radiatoren of vloerverwarming, bij ons bent u aan het juiste adres voor het monteren! Wij verzorgen de aanleg van uw verwarming, zodat u zorgeloos kunt genieten van de aangename temperatuur in uw woning.  Uiteraard kunnen wij u goed informeren voor het plaatsen, en komt u door middel van een duidelijke offerte niet voor verrassingen te staan. Alles wordt goed doorgesproken, uw wensen staan centraal.

Uw centrale verwarming heeft regelmatig onderhoud nodig. Door onderhoud te laten plegen voorkomt u dat er mankementen ontstaan en u in de toekomst wellicht grotere (en duurdere) reparaties moet laten uitvoeren. U zult meestal meer kwijt zijn aan reparatie van uw centrale verwarming dan aan onderhoud. U bespaart dus kosten door jaarlijks onderhoud te laten plegen.

Of wilt u uw huis duurzaam verwarmen, dan kunt u kiezen voor een warmtepomp systeem. Warmtepompen halen de energie uit de aardbodem of uit de lucht zelf, gas is dan niet meer noodzakelijk. Mail of bel gerust voor de mogelijkheden bij u thuis.

Ook voor kleine aanpassingen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwe (slimme)kamerthermostaat, het vervangen van radiatorkranen door thermostaatkranen of het plaatsen van een extra.

Moet u regelmatig het cv systeem bijvullen? Misschien is er wel een lekkage, deze zijn niet altijd goed zichtbaar. Wij kunnen uw systeem inspecteren en de lekkage opsporen.